Drie Engelse teams naar Zwarte Cross

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Zwarte cross komt steeds dichterbij en de rijders in de Superklasse MX1/MX2 zijn er helemaal klaar voor om met veel geweld van start te gaan en er een waar spektakel van te maken. Met trots kunnen wij bekend maken dat er vanuit Engeland 3 topteams met hun snelle rijders naar Lichtenvoorde komen.

Het Putoline Apico Honda team komt met de MX2 kampioen van Engeland Neville Bradshaw uit Zuid Afrika naar de Zwarte cross. 

Vorig jaar werd de Zuid-Afrikaan maar liefst twee keer kampioen van Engeland en dit zowel bij de British Masters Pro MX2 kampioenschap als bij de Red Bull Pro National MX2 kampioenschap. Ook zal het team met James Harrison uit Engeland aan de start verschijnen. De pas 19 jaar oude Harrison heeft dit jaar laten zien dat hij de juiste snelheid heeft bij de MX2 en zal dus samen met zijn teamgenoot Bradshaw vol gas over het circuit knappen.

Het LPE Kawasaki team zal o.a. met Gert Krestinov uit Estland van start gaan. 

Krestinov wist vorig jaar nog de GP MX3 in Valkenswaard te winnen waarbij onze winnaar van de Superklasse 2013 Mike kras (helaas i.v.m. blessure dit jaar niet aanwezig) tweede werd achter Krestinov. LPE Kawasaki rijder Paul Neale uit Engeland zal ook zeker gaan voor een plaats vooraan in het algemeen klassement.

Het Britse Oakleaf Kawasaki Team zal van start gaan met Pritt Rätsep uit Estland.

Rätsep die momenteel 6e staat in het Britse National MX1 kampioenschap. Hij is een echte gangmaker op het circuit en zal zeker voor een topklassering gaan tijdens de Zwarte cross.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?