Premier THESIS Systeemhelm

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Rectificatie: In een eerder persbericht werd vermeld dat de Premier THESIS € 259,00 kost. Dit is onjuist. De correcte adviesverkoopprijs is € 159,00.

Met de komst van de Premier Thesis helm haakt Premier in op de naked-en streetfighter trend.       De helm heeft een opvallende en agressieve look en is uitsluitend in het matzwart leverbaar. De front en topventilatie hebben in het oog springende aluminium ventilatieroosters. Tevens heeft de helm een in 2 standen verstelbaar en opklapbaar zonnevizier. Het normale vizier is Pinlock™ voorbereid. De voering is uitneembaar en uitwasbaar.

Info en dealers via www.grandcanyonbike.eu

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?