donderdag 25 april 2024

Rolstoelduwers te winnen voor de Zwarte Cross

Een festivalterrein lijkt de minst geschikte ondergrond bedenkelijk voor rolstoelgebruikers, en het terrein van de Zwarte Cross is daarin natuurlijk geen uitzondering. Sterker nog, een festival gecombineerd met een cross lijkt de ergste combinatie mogelijk.

De organisatie van de Zwarte Cross heeft daarom nu een oplossing; rolstoelduwers. Dat naar aanleiding van een reactie van een rolstoelduwende vriend verleden jaar. “Vorig jaar was een bezoeker zo moe na een dag duwen dat hij zelf een week in een rolstoel moest zitten om weer recht te trekken”, aldus festivaldirectrice tante Rikie. “Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn van een weekend plezier maken, dus daar hebben we iets aan proberen te doen!” 

De organistatie van het Zwarte Cross festival stelt per dag twee duw-crews ter beschikking, die tussen 12.00 en 20.00 uur een vriendengroep vergezellen als aandrijving van de rolstoel. Rolstoelers die zelf een relaxed festivaldagje willen beleven of hun vrienden graag willen bedanken voor hun jarenlange kameraadschap kunnen een e-mail met motivatie sturen naar info@zwartecross.nl o.v.v. ‘Zwarte Cross duw-crew’. Onder de inzendingen verloot de organisatie vervolgens zes duw-crews.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen