Dronken ambulancebroeders, motorrijder overlijdt

Een motorrijder uit België is afgelopen weekend overleden nadat ambulancebroeders die hem kwamen helpen te veel gedronken bleken te hebben, zo meldt De Telegraaf.

De twee broeders werden zaterdag opgeroepen nadat een motorrijder zwaargewond raakte. Maar op de plaats van het ongeluk merkte de politie het drankgelag op, waarna het rijbewijs van de ziekenwagenbestuurder werd ingetrokken. Hierna moest er gewacht worden op een nieuwe ambulance. De motorrijder overleed in de loop van de nacht aan zijn verwondingen.

De plaatselijke autoriteiten doen onderzoek naar het voorval, maar hebben al wel verklaard dat de toestand van de broeders ‘de interventie op geen enkel moment in gevaar gebracht’, al lijkt ons dat sterk.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.