woensdag 24 april 2024

Drie Nederlandse Premières voor Honda op MOTORbeurs Utrecht

Honda is verheugd om dit jaar opnieuw deel te nemen aan Motorbeurs Utrecht, dat plaatsvindt van 22 tot en met 25 februari.

Tijdens de motorbeurs zal Honda aanwezig zijn in hal 7 met drie premières voor Nederland:de CB1000 Hornet, de CBR600RR en de e-Clutch technologie, ‘s werelds eerste elektronische koppeling voor motorfietsen die de rijder in staat stelt te starten/stoppen en te schakelen zonder de koppeling te gebruiken.

Techniek Honda E-Clutch: zelf schakelen, automatisch koppelen

Op Honda-stand krijgen bezoekers ook de gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreid gamma va Honda en de nieuwste toevoegingen zoals de vernieuwde Africa Twin Adventure Sport, de NX500, de CB500 Hornet en nog veel meer.

Daarnaast nemen we ook deel aan het testparcours dat gecoördineerd wordt door de beursorganisatie. Bezoekers krijgen er de mogelijkheid om verschillende Honda motoren te proefrijden.

Aangezien Motorbeurs Utrecht de aftrap markeert van het nieuwe motorseizoen kunnen de klanten ook bij de officiële Honda dealer genieten van uitzonderlijke voorwaarden op verschillende modellen. Alle details vind je op Honda Motordealer Days.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen