Golden Earring naar Zwarte Cross

Guus Meeuwis, DJ Joost van Bellen, de Zweedse blackmetal formatie Dark Funeral, de Haagse rocklegende Golden Earring en de Achterhoekse garagerockers van Shaking Godspeed. De organisatie van het Zwarte Cross Festival, De Feestfabriek, heeft de eerste namen van het programma voor de zeventiende editie bekend gemaakt.

Op meer dan twintig podia zullen meer dan 150 (!) bands en ruim 800 (!) theaterartiesten optreden. De voorverkoop voor het jaarlijkse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde start vandaag (26 november) om 11:00 uur via www.zwartecross.nl.

“Alle artiesten zijn van een uitzonderlijk hoog niveau en we hebben nu al een mooie mix van allerlei genres”, aldus festivaldirectrice Tante Rikie. “Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want zeer binnenkort komen we met nog meer binnen- en buitenlandse namen.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.