woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Golden Earring naar Zwarte Cross

Guus Meeuwis, DJ Joost van Bellen, de Zweedse blackmetal formatie Dark Funeral, de Haagse rocklegende Golden Earring en de Achterhoekse garagerockers van Shaking Godspeed. De organisatie van het Zwarte Cross Festival, De Feestfabriek, heeft de eerste namen van het programma voor de zeventiende editie bekend gemaakt.

Op meer dan twintig podia zullen meer dan 150 (!) bands en ruim 800 (!) theaterartiesten optreden. De voorverkoop voor het jaarlijkse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde start vandaag (26 november) om 11:00 uur via www.zwartecross.nl.

“Alle artiesten zijn van een uitzonderlijk hoog niveau en we hebben nu al een mooie mix van allerlei genres”, aldus festivaldirectrice Tante Rikie. “Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want zeer binnenkort komen we met nog meer binnen- en buitenlandse namen.”
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen