Dromen mag

Weekendje toeren maar graag eens een keer verder dan de Eifel? Of nog erger, niet in het bezit van een motor? Hm, dat biedt Ducati wellicht uitkomst met haar Dream Tours.

Idee is natuurlijk geheel ondergedompeld te worden in het betere Ducati-gevoel, dat blijkt ook wel uit de indeling van het weekend.

Na aankomst op vrijdag is het linea recta naar Borgo Panigale waar na een bezoek aan het museum (zeer de moeite waard, wij spreken uit ervaring) de motor naar keuze kan worden uitgezocht. Dezelfde dag wordt nog onder begeleiding van een ervaren voorrijder (veelal een officiële testrijder) koers gezet richting de Apennijnen. Dit is het decor voor de komende twee dagen. Spullen meenemen is geen bezwaar: de bagage wordt netjes afgezet in het hotel. Zondag, einde van de dag is de afsluiting in de fabriek. Eind juli kan de trip gecombineerd worden met een bezoek aan de World Ducati Week (WDW).

Motoren waaruit je kan kiezen? Dat zijn niet de minsten; de nieuwe Monster 1200, Multistrada 1200S Touring, Diavel, Monster 796, Hypermotard en de Hyperstrada. Reken op circa € 1000,- voor een geheel verzorgd weekend…exclusief de reis naar Bologna.

De data:
16 t/m 18 mei
23 t/m 25 mei
6 t/m 8 juni
20 t/m 22 juni
16 t/m 20 juni (incl bezoek WDW)
25 t/m 27 juni
19 t/m 21 september
26 t/m 28 september

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?