13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Dromen mag

Weekendje toeren maar graag eens een keer verder dan de Eifel? Of nog erger, niet in het bezit van een motor? Hm, dat biedt Ducati wellicht uitkomst met haar Dream Tours.

Idee is natuurlijk geheel ondergedompeld te worden in het betere Ducati-gevoel, dat blijkt ook wel uit de indeling van het weekend.

Na aankomst op vrijdag is het linea recta naar Borgo Panigale waar na een bezoek aan het museum (zeer de moeite waard, wij spreken uit ervaring) de motor naar keuze kan worden uitgezocht. Dezelfde dag wordt nog onder begeleiding van een ervaren voorrijder (veelal een officiële testrijder) koers gezet richting de Apennijnen. Dit is het decor voor de komende twee dagen. Spullen meenemen is geen bezwaar: de bagage wordt netjes afgezet in het hotel. Zondag, einde van de dag is de afsluiting in de fabriek. Eind juli kan de trip gecombineerd worden met een bezoek aan de World Ducati Week (WDW).

Motoren waaruit je kan kiezen? Dat zijn niet de minsten; de nieuwe Monster 1200, Multistrada 1200S Touring, Diavel, Monster 796, Hypermotard en de Hyperstrada. Reken op circa € 1000,- voor een geheel verzorgd weekend…exclusief de reis naar Bologna.

De data:
16 t/m 18 mei
23 t/m 25 mei
6 t/m 8 juni
20 t/m 22 juni
16 t/m 20 juni (incl bezoek WDW)
25 t/m 27 juni
19 t/m 21 september
26 t/m 28 september

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen