Drukke dagen voor motorvrouwen

De vijf finalisten voor Motorvrouw van het Jaar hebben het er maar druk mee meldt de MOTORbeurs Utrecht. Interviews, bloggen, op de foto en uiteraard hun best doen op twee wielen. Maandagochtend werden de dames vroeg verwacht in Hilversum in de radiostudio van Giel Beelen. In de uitzending lieten de dames naast hun motoren ook horen waarom zij Motorvrouw van 2013 moesten worden. Giel ging zelfs een stukje achterop bij finaliste Vivian.

Het was sowieso een spannende ochtend, want dit was de eerste keer dat de dames elkaar in het echt zouden zien. Na het optreden vertrokken de dames naar Schiphol om het vliegtuig richting Spanje te pakken. Daar moest een rijvaardigheidstraining voltooid worden op het circuit van Cartagena. Dinsdagochtend begon de rijvaardigheidstraining in Cartagena. Na een korte quiz, wat theorie en uitleg van Bach Lamboo mochten de dames dan eindelijk de baan op.

Uiteraard is het nog niet afgelopen voor de dames, tot en met 14 februari kun je nog meestemmen en al hun avonturen volgen op hun persoonlijke blogs. Weet jij al wie voor jou de winnares moet worden? Ga dan naar de stempagina en zorg ervoor jouw favoriet de titel van Motorvrouw van het Jaar 2013 niet misloopt!

Foto: MOTORbeurs Utrecht

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.