donderdag 2 februari 2023

DUBBELDIKKE MOTO73 is uit!

Hij is er! Het DUBBELDIKKE Decembernummer met maar liefst 148 pagina's ploft vandaag op je deurmat en is verkrijgbaar is de winkel. Wat er allemaal in staat? Te veel om op te noemen, maar we doen een poging….

De derde aflevering van onze uitverkiezing 'De Hollandse Motor 2011/2012', de eerste rijtesten van de Kawasaki Versys 1000, CR&S Duu, Honda CBR1000RR Fireblade en de nog geheel onbekende Honda NC700X.

Daarnaast duiken we in de waaghalzerij van de jaren '20, rijden we met twee neo-klassiekers (Triumph Thruxton en Moto Guzzi V7 Racer), toeren we door Amerika en rijden lezers en redacteurs op hun droommotoren. De sport wordt natuurlijk ook niet vergeten, met een mooie voorbeschouwing op de Dakar 2012, een interview met John van den Berk en we blikken terug met Casey Stoner.

Pff, hadden we al gezegd dat dit een DUBBELdik nummer is? We hebben het nog niet eens over de marathonmotor Yamaha FJ1200 gehad en de occassion BMW R1150RT met ruim een ton op de teller gehad!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen