DUBBELDIKKE MOTO73 is uit!

Hij is er! Het DUBBELDIKKE Decembernummer met maar liefst 148 pagina's ploft vandaag op je deurmat en is verkrijgbaar is de winkel. Wat er allemaal in staat? Te veel om op te noemen, maar we doen een poging….

De derde aflevering van onze uitverkiezing 'De Hollandse Motor 2011/2012', de eerste rijtesten van de Kawasaki Versys 1000, CR&S Duu, Honda CBR1000RR Fireblade en de nog geheel onbekende Honda NC700X.

Daarnaast duiken we in de waaghalzerij van de jaren '20, rijden we met twee neo-klassiekers (Triumph Thruxton en Moto Guzzi V7 Racer), toeren we door Amerika en rijden lezers en redacteurs op hun droommotoren. De sport wordt natuurlijk ook niet vergeten, met een mooie voorbeschouwing op de Dakar 2012, een interview met John van den Berk en we blikken terug met Casey Stoner.

Pff, hadden we al gezegd dat dit een DUBBELdik nummer is? We hebben het nog niet eens over de marathonmotor Yamaha FJ1200 gehad en de occassion BMW R1150RT met ruim een ton op de teller gehad!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.