dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor & Film > The Rum Diary (2011)

Hunter S. Thompson (1937-2005) was een Amerikaanse schrijver en Harley-rijder. In een sfeervolle en grappige film brengt Johnny Depp de jonge Thompson tot leven, toen deze op Puerto Rico zijn carrière als journalist en drinkebroer vorm trachtte te geven. The Rum Diary gaat in Nederland op 22 december in première.

Ongrijpbaar als Jan Cremer, dopezuchtig als Simon Vinkenoog, links als George Orwell en avontuurlijk als Kuifje. Hunter S. Thompson schreef, in de stijl van de new-journalism, reportages die het midden hielden tussen literatuur en journalistiek. Zelf noemde hij zijn rauwe verslagen gonzo-journalistiek. Toen Thompson een jaar of 23 was, werkte hij als verslaggever op Puerto Rico.

Meer lezen? Mis dan het DUBBELDIKKE nummer van MOTO73 niet. Deze editie ligt nog tot en met 4 januari 2012 in de winkel!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen