donderdag 28 maart 2024

Ducati brengt met unieke Panigale V2 Bayliss eerbetoon aan Troy Bayliss

20 jaar na de eerste epische WorldSBK titel, brengt Ducati een eerbetoon aan Troy Bayliss met een speciale versie van de Panigale V2. Een Ducati voor verzamelaars, geproduceerd in genummerde series, totaal uniek gemaakt door de uitzonderlijke kleurstelling en grafische details met de Australische rijder zelf.

De Panigale V2 Bayliss is een race Ducati, uitgerust met topkwaliteit Öhlins hardware om de motor nog efficiënter te maken op het circuit.

Ducati: Naadloze versnellingsbak voor de Panigale?

Troy Bayliss is een winnende, moedige en spectaculaire coureur. Hij heeft een aantal van de meest gedenkwaardige pagina’s in de Ducati geschiedenis geschreven, met een totaal van 52 overwinningen, 94 podiums en 3 SBK wereldkampioenschappen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen