maandag 6 mei 2024

Ducati Camp 2024: genieten van een off- en onroad ervaring met Ducati-motoren

Ducati Camp 2024 heeft twee data beschikbaar waarop je kunt genieten van een opwindende off- en onroad ervaring met Ducati-motoren. Op 10 en 11 augustus 2024 kun je deelnemen aan het Biker’s Festival op Spa-Francorchamps in België, of op 17 en 18 augustus kun je meedoen op Golfbaan het Woold in Asten, Nederland. Je krijgt de kans om te rijden op de Multistrada V4S (Grand Tour), V4 Rally of DesertX (Rally) modellen.

1965 Ducati 125cc Four Cylinder Grand Prix, duurste Ducati ooit

Dit evenement is geïnspireerd door het succes van de vorige editie en belooft een onvergetelijk avontuur te worden waarbij de spanning van het rijden en de liefde voor Ducati samenkomen. Of je nu een ervaren rijder bent of gewoon nieuwsgierig naar offroad rijden, het Ducati Camp is de goede plek om je vaardigheden te verbeteren.

Naast het rijden biedt Ducati ook volop mogelijkheden om met andere deelnemers te praten en te genieten van een gedeelde ervaring. Voor boekingen, check ducati-roadshow.com/camp/

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen