Ducati Day Spa-Francorchamps

Ducati North Europe houdt op maandag 20 mei haar jaarlijkse Ducati Day op het circuit van Spa-Francorchamps in België. Ronduit bijzonder is dat Ducati ook motorrijders van alle merken de kans geeft om zich in te schrijven voor deze Ducati-dag.

Je kunt je voor deze dag inschrijven via www.bikersdays.com/nl voor het vrij rijden. Tijdens het vrij rijden kun je zonder begeleiding je rondes maken op het circuit. Ducati biedt hiervoor één sessie van twintig minuten en vier sessies van 25 minuten aan. Er zijn vier categorieën waarvoor je je kunt inschrijven: debutant, snel, zeer snel en vergunninghouder. De prijs voor het vrij rijden is 239 euro. Leden van de officiële Desmo Owners Clubs betalen 219 euro.

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven is er bovendien een mogelijkheid om gratis een proefrit te maken op de 1199 Panigale tijdens de Panigale Experience. Om hieraan deel te nemen dien je je apart in te schrijven via de Bikersdays website (www.bikersdays.com/nl). 

Verder zal de Ducati Desmoriding Tour aanwezig zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?