Ducati Demo Tour naar Hippolytushoef

Op zaterdag 23 en zondag 24 juli komt de Ducati Demo Tour naar MotoPort Hippolytushoef. Een mooie gelegenheid om eindelijk met de Diavel of de Multistrada 1200 te rijden. Daarnaast kun je je hart ophalen bij de Ducati Corse Truck. Als klap op de vuurpijl kun je deze dagen ook nog eens profiteren van de bijzondere kleding inruilactie!

Geef je nu op voor een proefrit via diavel@motoporthippolytushoef.nl of multistrada@motoporthippolytushoef.nl. Bellen kan ook: 0227-591639. MotoPort Hippolytushoef is tijdens de Ducati Demo Tour op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend en op zondag 24 juli van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer info: www.motoporthippolytushoef.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?