dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati Demo Tour naar Hippolytushoef

Op zaterdag 23 en zondag 24 juli komt de Ducati Demo Tour naar MotoPort Hippolytushoef. Een mooie gelegenheid om eindelijk met de Diavel of de Multistrada 1200 te rijden. Daarnaast kun je je hart ophalen bij de Ducati Corse Truck. Als klap op de vuurpijl kun je deze dagen ook nog eens profiteren van de bijzondere kleding inruilactie!

Geef je nu op voor een proefrit via diavel@motoporthippolytushoef.nl of multistrada@motoporthippolytushoef.nl. Bellen kan ook: 0227-591639. MotoPort Hippolytushoef is tijdens de Ducati Demo Tour op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend en op zondag 24 juli van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer info: www.motoporthippolytushoef.nl
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen