Luxemburg blijft een benzineparadijs

De benzine in Luxemburg blijft veruit het goedkoopst van alle populaire vakantiebestemmingen, zo meldt consumentenorganisatie UnitedConsumers. In het buitenland is vooral euro95 goedkoper. De besparing loopt per tank op van vijf euro in België, tot ruim twintig euro in Luxemburg.

Daar liggen de prijzen voor euro95 en diesel respectievelijk 24 en 16 procent lager dan in ons land.  Natuurlijk, voor motorrijders is de besparing iets minder. Maar mocht je een keer met de auto er zijn…

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.