Suzuki V-STROM 1050XT First Edition exclusief voor Nederland

Zo dan, Suzuki komt speciaal voor de Nederlandse markt met de V-STROM 1050XT First Edition. Deze extra rijk uitgeruste V-STROM is direct te bestellen vanaf 16.999 euro. Of dat veel duurder is? Valt wel mee… En wat je daarvoor krijgt? Allereerst alles wat de ‘gewone’ 1050 ook heeft.

Daarnaast is elk exemplaar met het First Edition-accessoirepakket voorzien van een speciaal genummerd zadel, handvatverwarming en LED-mistlampen. Daarnaast wordt ‘ie geleverd met een zilverkleurige aluminium zijkofferset inclusief twee koffers met een inhoud van 37 liter. Verder kan je kiezen tussen het TomTom Rider 550 World-navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter.

(Tekst loopt verder onder deze galerij)

In totaal worden er 25 stuks van de First Edition geleverd.

De Suzuki V-STROM 1050XT First Edition is direct te bestellen via elke Suzuki Motoren-dealer. In het eerste kwartaal zullen alle V STROM 1050XT First Editions feestelijk afgeleverd worden op een centrale locatie in Nederland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?