ONK speedway Veenoord afgelast

Slecht nieuws melden onze collega’s van RTV Drenthe. De speedwaywedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Veenoord gaat niet door. Het evenement dat gepland stond op zaterdag 2 juni kreeg te maken met een vijftal afmeldingen van toprijders, die in het buitenland verplichtingen hebben bij EK- of WK-wedstrijden.

Hierdoor bleek het voor de organisatie niet mogelijk om een voor de rijders en het publiek aanvaardbaar programma aan te bieden. De KNMV heeft nog geprobeerd de wedstrijd naar een andere datum te verschuiven, maar dit bleek geen optie.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.