donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati en Tudor samen verder

Ducati en Tudor hebben een samenwerkingscontract ondertekend. Tudor zal de samenwerking beginnen met het lanceren van een herdenkingsuurwerk, toegewijd aan Ducati.

De serie van roestvrij stalen horloges, bekend als de Fastrider collectie, zijn voorzien van de Tudor 7753 self-winding movement met een energiereserve van 46 uur, geplaatst in een 42mm doorsnee waterdichte behuizing met een matte afwerking.

Er zijn verschillende versies beschikbaar: met een leren band, een roestvrij stalen band of een zwarte stoffen band met drie rode strepen welke voor deze collectie tevens in het klokje naar voren komen.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen