Ducati en Tudor samen verder

Ducati en Tudor hebben een samenwerkingscontract ondertekend. Tudor zal de samenwerking beginnen met het lanceren van een herdenkingsuurwerk, toegewijd aan Ducati.

De serie van roestvrij stalen horloges, bekend als de Fastrider collectie, zijn voorzien van de Tudor 7753 self-winding movement met een energiereserve van 46 uur, geplaatst in een 42mm doorsnee waterdichte behuizing met een matte afwerking.

Er zijn verschillende versies beschikbaar: met een leren band, een roestvrij stalen band of een zwarte stoffen band met drie rode strepen welke voor deze collectie tevens in het klokje naar voren komen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.