KTM, wat nu weer?

Hebben! We zouden spontaan voor de deur van de fabriek gaan liggen als we zouden weten dat KTM dit apparaat zou gaan maken. Wat een ding… Uiteraard hebben we het over een prototype, een concept wat alleen nog maar in een computer bestaat, maar zeg nou zelf; hoe graag zou je hier niet eens een proefvluchtje mee maken?

Heel toepasselijk wordt het project ‘KTM Ascenrider’ genoemd, iets wat ze in Oostenrijk zelf nog wel bedacht zouden kunnen hebben. Dikke pluim voor ontwerpers Mariko IIjima, Richard Kastner-Puschl & Richard Mohos, die het allemaal bedacht hebben.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?