vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KTM, wat nu weer?

Hebben! We zouden spontaan voor de deur van de fabriek gaan liggen als we zouden weten dat KTM dit apparaat zou gaan maken. Wat een ding… Uiteraard hebben we het over een prototype, een concept wat alleen nog maar in een computer bestaat, maar zeg nou zelf; hoe graag zou je hier niet eens een proefvluchtje mee maken?

Heel toepasselijk wordt het project ‘KTM Ascenrider’ genoemd, iets wat ze in Oostenrijk zelf nog wel bedacht zouden kunnen hebben. Dikke pluim voor ontwerpers Mariko IIjima, Richard Kastner-Puschl & Richard Mohos, die het allemaal bedacht hebben.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen