dinsdag 21 mei 2024

Dakar Adventure Challenge 2011

Op 16 oktober 2011 vertrekken vanuit Amsterdam en Brussel ongeveer twintig avontuurlijk ingestelde motorrijders voor een bijzondere rit. Een tocht van drie weken en 6000 kilometer door drie Afrikaanse landen scheidt de avonturiers van de legendarische eindbestemming, Dakar. De route, een mix van asfalt en zandpistes doet Marokko, Mauritanië en Senegal aan en is geschikt voor zowel ervaren als onervaren motorrijders.
 
De organisatie van de Dakar Adventure Challenge ligt in handen van Afrika kenner Gert Duson, organisator van de Libya Rally en de Touareg Trail, en organisatrice Cécile van Hattem (Ciel Your Event). De groep wordt verder begeleidt door een ervaren team met onder andere een arts, een monteur, koks en een begeleider op de motor.

Je kunt deze reis ondernemen op je eigen allroad maar de organisatie biedt ook de mogelijkheid deze reis te maken op een volledig geprepareerde huurmotor in de vorm van een BMW R1200GS en KTM 990 Adventure.
 
Voor meer informatie over de Dakar Adventure Challenge kun je kijken op de site
www.dakar-adventure.com of een brochure aanvragen via cecile@cielyourevent.nl.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen