Dakar Adventure Challenge 2011

Op 16 oktober 2011 vertrekken vanuit Amsterdam en Brussel ongeveer twintig avontuurlijk ingestelde motorrijders voor een bijzondere rit. Een tocht van drie weken en 6000 kilometer door drie Afrikaanse landen scheidt de avonturiers van de legendarische eindbestemming, Dakar. De route, een mix van asfalt en zandpistes doet Marokko, Mauritanië en Senegal aan en is geschikt voor zowel ervaren als onervaren motorrijders.
 
De organisatie van de Dakar Adventure Challenge ligt in handen van Afrika kenner Gert Duson, organisator van de Libya Rally en de Touareg Trail, en organisatrice Cécile van Hattem (Ciel Your Event). De groep wordt verder begeleidt door een ervaren team met onder andere een arts, een monteur, koks en een begeleider op de motor.

Je kunt deze reis ondernemen op je eigen allroad maar de organisatie biedt ook de mogelijkheid deze reis te maken op een volledig geprepareerde huurmotor in de vorm van een BMW R1200GS en KTM 990 Adventure.
 
Voor meer informatie over de Dakar Adventure Challenge kun je kijken op de site
www.dakar-adventure.com of een brochure aanvragen via cecile@cielyourevent.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.