Ducati hint sterk naar Multistrada V4 Pikes Peak

Herinner je je dat heerlijke gevoel dat je als kind kreeg, de avond voor je verjaardag? Dat is precies wat Ducati graag wil stimuleren bij elke stap van de reis naar de wereldpremière in 2022. Tot nu toe heeft de reis je langs de Multistrada V2, de Scrambler 1100 Tribute Pro en de Scrambler Urban Motard gevoerd.

Wat is het volgende traject van Ducati? Vandaag verschijnt aflevering 3 van de Ducati World Première 2022-serie. Het thema is Rule All Mountains en de teaser afbeelding toont wat duidelijk lijkt op Multistrada-koplampen. Die kenmerkende snavel is volledig in her duister gehuld, maar de vorm valt nog steeds op.

Ducati Streetfighter V2 en Multistrada Pikes Peak gespot?

De beschrijving die Ducati samen met deze afbeelding heeft uitgegeven luidt dat het ‘een nieuwe motorfiets zal presenteren die het resultaat is van een ontmoeting tussen cutting-edge technologie en race spirit.’

In ieder geval hoeven we niet lang meer te wachten voordat alles onthuld zal worden. “Rule All Mountains” zal vandaag om 16.00 uur in première gaan op Ducati’s YouTube kanaal.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?