13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati hint sterk naar Multistrada V4 Pikes Peak

Herinner je je dat heerlijke gevoel dat je als kind kreeg, de avond voor je verjaardag? Dat is precies wat Ducati graag wil stimuleren bij elke stap van de reis naar de wereldpremière in 2022. Tot nu toe heeft de reis je langs de Multistrada V2, de Scrambler 1100 Tribute Pro en de Scrambler Urban Motard gevoerd.

Wat is het volgende traject van Ducati? Vandaag verschijnt aflevering 3 van de Ducati World Première 2022-serie. Het thema is Rule All Mountains en de teaser afbeelding toont wat duidelijk lijkt op Multistrada-koplampen. Die kenmerkende snavel is volledig in her duister gehuld, maar de vorm valt nog steeds op.

Ducati Streetfighter V2 en Multistrada Pikes Peak gespot?

De beschrijving die Ducati samen met deze afbeelding heeft uitgegeven luidt dat het ‘een nieuwe motorfiets zal presenteren die het resultaat is van een ontmoeting tussen cutting-edge technologie en race spirit.’

In ieder geval hoeven we niet lang meer te wachten voordat alles onthuld zal worden. “Rule All Mountains” zal vandaag om 16.00 uur in première gaan op Ducati’s YouTube kanaal.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen