2022 Ducati Streetfighter V2 betrapt bij Misano

Joost van Hoek was met zijn vriend Jan Wilmink, eigenaar van Apart Vivaldi – motorhotel aan de Silvretta Strasse 291, in See, Oostenrijk – naar de MotoGP in Misano. Tijdens een tankstop kwam ook een opvallende Ducati langszij. Joost wist meteen dat dit de nieuwe Streetfighter V2 was.

Wat zien we? De Streetfighter V2 heeft geen wings zoals op de Streetfighter V4. Daardoor zijn de radiatorcovers ook anders. Ook zit er een andere ’standaard’ uitlaat op. Dezelfde uitlaat als op de Panigale V2. Het korte pijpje steekt schuin omhoog, terwijl dat van de Streetfighter V4 laag blijft.
Ook zitten er de goedkopere ‘instapwielen’ op. De Streetfighter V4 is in het zwart alleen als S-versie te verkrijgen. Daar zitten andere en duurdere wielen op, die de Ducati op de foto’s dus niet heeft.

Ducati onthult Scrambler Urban Motard en Scrambler 1100 Tribute PRO

Voor het definitieve verhaal moeten we wachten tot Ducati de specs van de Streetfighter V2 prijsgeeft tijdens een van de resterende digitale presentaties op hun YouTube-kanaal. Volgende maand rijden wij van Motor.NL de Streetfighter V2!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?