dinsdag 21 mei 2024

Ducati Streetfighter V2 en Multistrada Pikes Peak gespot?

Sinds een paar weken gaan er geruchten dat Ducati binnenkort de Streetfighter weer in de schijnwerpers zal zetten. De Streetfighter V2 zal worden voorgesteld op het World Ducati Première-evenement, dat live op het net zal worden uitgezonden, en ook op de EICMA. Nu zijn dit model én de Multistrada Pikes Peak naar verluidt gespot tijdens testritten.

Als we de geruchten mogen geloven, zal de Streetfighter V2 worden aangedreven door het 955cc-blok van de Panigale V2. Ongeveer 155 pk zou er beschikbaar moeten zijn, naast een lagere prijs in vergelijking met de Streetfighter V4.

Gaat de elektrische Ducati er zo uitzien?

Geruchten over de Multistrada V4 Pikes Peak doen ook al een hele tijd de ronde. Nu zijn beide modellen naar verluidt gezien tijdens testritten. Zoals gebruikelijk voor dergelijke foto’s zijn ze genomen met een aardappel, dus de kwaliteit is niet erg goed en details zijn ook moeilijk te zien.

Het is moeilijk te zeggen of het echt de Multistrada Pikes Peak is. Bovendien verduistert hij ook de motorfiets erachter, zodat het onmogelijk is te zeggen of het werkelijk om een Streetfighter V2 zou kunnen gaan. De bron van de foto is ook onbekend, dus dit alles moet op dit moment met een korreltje zout worden genomen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen