Ducati Streetfighter V2 en Multistrada Pikes Peak gespot?

Sinds een paar weken gaan er geruchten dat Ducati binnenkort de Streetfighter weer in de schijnwerpers zal zetten. De Streetfighter V2 zal worden voorgesteld op het World Ducati Première-evenement, dat live op het net zal worden uitgezonden, en ook op de EICMA. Nu zijn dit model én de Multistrada Pikes Peak naar verluidt gespot tijdens testritten.

Als we de geruchten mogen geloven, zal de Streetfighter V2 worden aangedreven door het 955cc-blok van de Panigale V2. Ongeveer 155 pk zou er beschikbaar moeten zijn, naast een lagere prijs in vergelijking met de Streetfighter V4.

Gaat de elektrische Ducati er zo uitzien?

Geruchten over de Multistrada V4 Pikes Peak doen ook al een hele tijd de ronde. Nu zijn beide modellen naar verluidt gezien tijdens testritten. Zoals gebruikelijk voor dergelijke foto’s zijn ze genomen met een aardappel, dus de kwaliteit is niet erg goed en details zijn ook moeilijk te zien.

Het is moeilijk te zeggen of het echt de Multistrada Pikes Peak is. Bovendien verduistert hij ook de motorfiets erachter, zodat het onmogelijk is te zeggen of het werkelijk om een Streetfighter V2 zou kunnen gaan. De bron van de foto is ook onbekend, dus dit alles moet op dit moment met een korreltje zout worden genomen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?