Ducati komt met actie Monsters

Kijk, dat is een leuke actie. Koop voor 31 juli een nieuwe Monster 696/ 796 en ontvang 800 euro aan kleding en/of accessoires cadeau. Om dit icoon, want dat is het ondertussen echt wel geworden, verder te personaliseren kun je tegenwoordig natuurlijk ook kiezen voor één van de negen Monster Logomania Art Kits.

Let wel even op! Dit aanbod geldt alleen voor motoren in de huidige voorraad, of besteld en afgeleverd binnen de actieperiode van 18 juni tot en met 31 juli. Meer informatie staat op www.ducati.nl. Op deze site staan ook alle kits.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?