Einde Track Dieselmotorfietsen

Slecht nieuws over het Nederlandse Track. De leverancier van dieselmotorfietsen meldt dit op de eigen website. ‘Door de economische problemen in Europa, het failliet gaan van een aantal toeleveranciers, het wegvallen van onze investeerders en te weinig klanten, zijn wij genoodzaakt om te stoppen met alle activiteiten van ons bedrijf.’

‘Wij zijn niet failliet. Maar wij kunnen gewoon op dit moment niet verder financieel gezien. Dit betekent niet dat alles verloren is maar voor nu komt er een eind aan het avontuur. Wij zullen stoppen met onze PR activiteiten, zijn gestopt met de productie en heffen onze BV op.’

Een mooi Nederlands product gaat dus de koelkast in. Hopelijk komt er een beter tijd om het weer op te starten. Erik Vegt, eigenaar van Track Dieselmotorfietsen Nederland, kennende zal hij alles op alles zetten om sterker dan ooit terug te komen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.