vrijdag 29 maart 2024

Einde Track Dieselmotorfietsen

Slecht nieuws over het Nederlandse Track. De leverancier van dieselmotorfietsen meldt dit op de eigen website. ‘Door de economische problemen in Europa, het failliet gaan van een aantal toeleveranciers, het wegvallen van onze investeerders en te weinig klanten, zijn wij genoodzaakt om te stoppen met alle activiteiten van ons bedrijf.’

‘Wij zijn niet failliet. Maar wij kunnen gewoon op dit moment niet verder financieel gezien. Dit betekent niet dat alles verloren is maar voor nu komt er een eind aan het avontuur. Wij zullen stoppen met onze PR activiteiten, zijn gestopt met de productie en heffen onze BV op.’

Een mooi Nederlands product gaat dus de koelkast in. Hopelijk komt er een beter tijd om het weer op te starten. Erik Vegt, eigenaar van Track Dieselmotorfietsen Nederland, kennende zal hij alles op alles zetten om sterker dan ooit terug te komen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen