Tune je Harley in een handomdraai

Chrome of matzwart, rond, slash-cut, geperforeerd of tapered. Je snapt er vast niets van maar we proberen hiermee te vertellen dat de nieuwe Remus Custom-uitlaten uitgerust kunnen worden met liefst vijf verwisselbare eindstukken.

De eindkappen zijn verkrijgbaar voor diverse Softail, Dyna en Sportster modellen en kosten 106,50 euro. De ECE goedgekeurde uitlatensets, waar deze eindstukken op passen, zijn leverbaar vanaf € 1188. De genoemde prijzen zijn gelukkig wel inclusief BTW.

Let op, de losse eindkappen zijn enkel te monteren op de bijbehorende uitlaten. Dat is dan wellicht het enige nadeel… Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?