13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tune je Harley in een handomdraai

Chrome of matzwart, rond, slash-cut, geperforeerd of tapered. Je snapt er vast niets van maar we proberen hiermee te vertellen dat de nieuwe Remus Custom-uitlaten uitgerust kunnen worden met liefst vijf verwisselbare eindstukken.

De eindkappen zijn verkrijgbaar voor diverse Softail, Dyna en Sportster modellen en kosten 106,50 euro. De ECE goedgekeurde uitlatensets, waar deze eindstukken op passen, zijn leverbaar vanaf € 1188. De genoemde prijzen zijn gelukkig wel inclusief BTW.

Let op, de losse eindkappen zijn enkel te monteren op de bijbehorende uitlaten. Dat is dan wellicht het enige nadeel… Kijk voor meer informatie op www.hocoparts.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen