Ducati komt met Monster 1200 R!

Een nog sterker motorblok, een nog sportiever frame en een ander design. Het mag duidelijk zijn: Ducati zet grof in met de nieuwe Monster 1200 R. Denk daarbij natuurlijk aan meer pk’s, maar ook aan heel veel carbon en lekker luxe vering. 

En dan te bedenken dat Ducati dit slechts een voorproefje noemt op wat nog gaat komen. Het kan dus niet anders dan een zeer bijzondere EICMA worden begin november. Maar gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten, want de Monster 1200 R zal al op 14 september om 21:00 uur tijdens de Volkswagen Group Night in Frankfurt in het echt te zien zijn.

Binnenkort dus meer op MOTOR.nl! 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?