Ducati komt met twee nieuwe Scramblers

Ducati hintte er op de Intermot al naar, maar bevestigde onlangs officieel dat er twee nieuwe Scramblers komen. Deze zullen de Desert Sled en Café Racer gaan heten. Tijdens de persdag op de EICMA (7 november) zullen ze aan het grote publiek worden getoond. Natuurlijk staan we vooraan tijdens de persconferentie, dus later meer. Tot die tijd moeten we het nog even met onderstaande teaservideo’s doen.

De Desert Sled:

 De Café Racer:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?