zondag 28 april 2024

Ducati lanceert nieuwe online configurator

Ducati heeft zojuist de nieuwe online configurator gelanceerd waarmee je je eigen motor kunt aanpassen. Met deze configurator kun je alle motorfietsen uit het Ducati 2024-gamma naar eigen wens personaliseren. De configurator toont fotorealistische afbeeldingen in 4K-resolutie, speciale omgevingen voor verschillende modellen en een 360-graden weergave van de motor.

Een nieuw Ducati dealership gaat open voor de regio Eindhoven en Limburg

De voortdurende innovatie van Ducati is ook terug te zien in de digitale ervaring die ze bieden aan hun fans met deze nieuwe configurator, die te vinden is op de website Ducati.com. Dit project is ontwikkeld in samenwerking met MHP – A Porsche Company en verandert de manier waarop Ducatisti kunnen ‘spelen’ met modellen en deze kunnen aanpassen. Het stelt ze in staat om alvast hun droom-Ducati te ervaren nog voordat ze daadwerkelijk opstappen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen