13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati Multistrada V4 S 2021: interview met Ducati Benelux

Ducati presenteerde onlangs de Ducati Multistrada V4 S 2021 aan het grote publiek. Een compleet nieuw model waaraan werkelijk alles gewijzigd is. Nieuw frame, blok en technische snufjes als een heuse radar. Ducati Benelux presenteerde afgelopen week bij MotorNL de 2021 Ducati Multistrada V4 S ook fysiek aan haar dealers. Een goed moment voor ons om Thomas De Meûter van Ducati Benelux aan de tand te voelen over deze compleet nieuwe Multistrada V4 , die wij zelf aankomende week mogen gaan testen in België. Thomas legt in onderstaande video alvast even haarfijn uit wat we kunnen verwachten van deze nieuwe toerbuffel.

Problemen met het laden van de video? Check de video dan hier.

Alles over de 2021 Ducati Multistrada V4, V4S & V4S Sport

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen