Ducati Multistrada V4 S 2021: interview met Ducati Benelux

Ducati presenteerde onlangs de Ducati Multistrada V4 S 2021 aan het grote publiek. Een compleet nieuw model waaraan werkelijk alles gewijzigd is. Nieuw frame, blok en technische snufjes als een heuse radar. Ducati Benelux presenteerde afgelopen week bij MotorNL de 2021 Ducati Multistrada V4 S ook fysiek aan haar dealers. Een goed moment voor ons om Thomas De Meûter van Ducati Benelux aan de tand te voelen over deze compleet nieuwe Multistrada V4 , die wij zelf aankomende week mogen gaan testen in België. Thomas legt in onderstaande video alvast even haarfijn uit wat we kunnen verwachten van deze nieuwe toerbuffel.

Problemen met het laden van de video? Check de video dan hier.

Alles over de 2021 Ducati Multistrada V4, V4S & V4S Sport

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?