Ducati Riding Experience op Assen!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Ducati Riding Experience is dé internationale rijschool voor rijders die hun (circuit)rijvaardigheden willen verbeteren. 

Er wordt gereden op de Ducati 899, 1199, 1199 S Panigale, Monster 1200, Multistrada, Hypermotard en Hyperstrada. Beleef een geweldige dag onder leiding van grote coureurs en instructeurs zoals Michele Pirro (officiële testrijder Ducati Team).

De Ducati Riding Experience komt naar Assen. Op 10 juli heeft u de geweldige kans om circuittechnieken te leren op een van de meest beroemde WK circuits in de wereld, het Nederlandse circuit van Assen. Er zijn drie beschikbare cursussen op 10 juli, voor verschillende niveaus. De Intermediate, Racing 2 en Master Racing Course.

  Voor niet-circuitrijders biedt de DRE in Assen een Intermediate cursus. Heeft u al enige rijervaring maar wilt u uw rijvaardigheden verbeteren? Deze cursus behandelt alledaagse situaties en focust zich op de beste aanpak om meer controle over de motorfiets te krijgen en veiliger te rijden. De oefeningen worden gedaan op de paddock. De dag wordt afgesloten met een sessie op het circuit waar u de juiste lijnen leert rijden. 

De deelnemers zullen rijden op de Ducati Multistrada 1200 S, Hypermotard en Hyperstrada modellen en de gloednieuwe Monster 1200 met een uitstekende gebruiksvriendelijkheid. De deelnemers worden verdeeld in groepen van 6 personen, iedere groep wordt begeleid door een ervaren instructeur.

Als u al eens op het circuit heeft gereden, maar meer technieken wilt aanleren, is de Racing Cursus niveau 2 perfect voor u. U leert om uw snelheid in de bochten te verhogen, het beste uit iedere versnelling te halen en vloeiender te rijden. Na elke sessie zal uw instructeur, aan de hand van videobeelden, zijn feedback en verbeterpunten geven voor de volgende sessie. Er wordt gereden op de 899 Panigale, een unieke kans voor alle deelnemers om deze motorfiets te testen in zijn natuurlijke omgeving. De groepen bestaan uit 5 personen en worden ingedeeld aan de hand van het niveau en begeleid door een ervaren instructeur.

De Master Riding Course is ontworpen voor degenen die competitief willen gaan racen, al racen of willen deelnemen aan een hoog niveau trackday. Met persoonlijke feedback om het potentieel van de motor en rijder volledig te benutten. In deze hoogstaande cursus met gedetailleerde rij-analyse, verbetert u uw rondetijd. 

De deelnemers worden ingedeeld in kleine groepen van drie personen op basis van het niveau en worden begeleid door een ervaren instructeur. 

De cursus is inclusief het gebruik van de motorfiets, brandstof, welkomstpakket, lunch en instructie in kleine groepen. Kijk voor meer informatie en reserveringen op Ducati.nl onder Experience.

http://www.ducati.nl/ducati_riding_experience/dre_at_assen.do

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?