maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati Streetfighter 848 komt echt

Wat MOTOR.nl-bezoekers al een dikke maand weten, is nu officieel bevestigd door Ducati. Er komt een gebruiksvriendelijke Streetfighter 848. Uit een kort persbericht blijkt dat onder andere de geometrie van het chassis flink is aangepakt. Samen met het 848 Testastretta 11°-blok moet dit de handelbaarheid van de kleinere Streetfighter flink vergroten.

En dat was welkom, want z’n grotere broers staan om vele redenen bekend, maar niet omdat ze de gemakkelijkste zijn. Tractiecontrole en verbeterde ergonomie maken het af. De nieuwe Streetfighter wordt leverbaar vanaf november in rood, geel en zwart. De prijs volgt later.


 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen