Ducati Streetfighter 848 komt echt

Wat MOTOR.nl-bezoekers al een dikke maand weten, is nu officieel bevestigd door Ducati. Er komt een gebruiksvriendelijke Streetfighter 848. Uit een kort persbericht blijkt dat onder andere de geometrie van het chassis flink is aangepakt. Samen met het 848 Testastretta 11°-blok moet dit de handelbaarheid van de kleinere Streetfighter flink vergroten.

En dat was welkom, want z’n grotere broers staan om vele redenen bekend, maar niet omdat ze de gemakkelijkste zijn. Tractiecontrole en verbeterde ergonomie maken het af. De nieuwe Streetfighter wordt leverbaar vanaf november in rood, geel en zwart. De prijs volgt later.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?