vrijdag 26 april 2024

Yamaha komt met bijzondere specials

Precies vijftig jaar geleden begon voor Yamaha het GP-avontuur. En niet zonder succes blijkt nu… Om dit bijzondere moment te vieren komt de Japanse fabrikant met een aantal special editions, aldus Motorcyclenews.com. De modellen zullen gebaseerd zijn op het kleurenthema dat op bovenstaande foto te zien is en waarmee Jorge Lorenzo (afbeelding) en Ben Spies dit jaar onder andere tijdens de Dutch TT reden.

Toch moeten we nog even geduld hebben want pas aanstaande woensdag worden deze modellen gepresenteerd. Yamaha wil volgens MCN zelfs niet vrijgegeven om welke types het gaat. Zeer waarschijnlijk zijn dat echter in ieder geval de YZF-R1, de YZF-R6, de FZ8 en de YZF-R125. Voor deze modellen zijn op de perssite namelijk al wel mappen aangemaakt maar er zitten nog geen foto’s in.

Overigens is de verwachting dat er alleen optische aanpassingen zullen zijn… Wij houden het nauwlettend in de gaten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen