dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha komt met bijzondere specials

Precies vijftig jaar geleden begon voor Yamaha het GP-avontuur. En niet zonder succes blijkt nu… Om dit bijzondere moment te vieren komt de Japanse fabrikant met een aantal special editions, aldus Motorcyclenews.com. De modellen zullen gebaseerd zijn op het kleurenthema dat op bovenstaande foto te zien is en waarmee Jorge Lorenzo (afbeelding) en Ben Spies dit jaar onder andere tijdens de Dutch TT reden.

Toch moeten we nog even geduld hebben want pas aanstaande woensdag worden deze modellen gepresenteerd. Yamaha wil volgens MCN zelfs niet vrijgegeven om welke types het gaat. Zeer waarschijnlijk zijn dat echter in ieder geval de YZF-R1, de YZF-R6, de FZ8 en de YZF-R125. Voor deze modellen zijn op de perssite namelijk al wel mappen aangemaakt maar er zitten nog geen foto’s in.

Overigens is de verwachting dat er alleen optische aanpassingen zullen zijn… Wij houden het nauwlettend in de gaten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen