Yamaha komt met bijzondere specials

Precies vijftig jaar geleden begon voor Yamaha het GP-avontuur. En niet zonder succes blijkt nu… Om dit bijzondere moment te vieren komt de Japanse fabrikant met een aantal special editions, aldus Motorcyclenews.com. De modellen zullen gebaseerd zijn op het kleurenthema dat op bovenstaande foto te zien is en waarmee Jorge Lorenzo (afbeelding) en Ben Spies dit jaar onder andere tijdens de Dutch TT reden.

Toch moeten we nog even geduld hebben want pas aanstaande woensdag worden deze modellen gepresenteerd. Yamaha wil volgens MCN zelfs niet vrijgegeven om welke types het gaat. Zeer waarschijnlijk zijn dat echter in ieder geval de YZF-R1, de YZF-R6, de FZ8 en de YZF-R125. Voor deze modellen zijn op de perssite namelijk al wel mappen aangemaakt maar er zitten nog geen foto’s in.

Overigens is de verwachting dat er alleen optische aanpassingen zullen zijn… Wij houden het nauwlettend in de gaten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?