dinsdag 23 juli 2024

Ducati SuMisura: Je pak op maat gemaakt

In 2014 werd speciaal voor Ducatisti het SuMisura project gelanceerd om de unieke ervaring te bieden van het samenstellen van een exclusief pak met een op maat gemaakte look en pasvorm. De website DucatiSuMisura.com demonstreert hoe een motorpak op maat wordt gemaakt, van de beste leerselectie tot de maten van de klant. De software maakt het mogelijk om online het gewenste ontwerp te schetsen, waarbij alle kleurencombinaties, logo’s en belettering kunnen worden bepaald. De website is vertaald in zeven talen en biedt iedereen de mogelijkheid die voorheen alleen voorbehouden was aan professionele rijders, terwijl het persoonlijke comfort, de stijl en expressie worden verbeterd.

De website interface is gebaseerd op een nieuw gebruiksvriendelijk platform geoptimaliseerd voor smartphones. Ook kun je de eigengemaakte ontwerpen delen op sociale media.

Naast de visuele vernieuwing is er ook nieuwe content met de toevoeging van de nieuwe 2019 Ducati Apparel lijn. Het uitgebreide assortiment omvat zes verschillende pakmodellen, waarvan er vier alleen verkrijgbaar zijn via het SuMisura-programma: de D|air® K1, Ducati Corse D|air® Racing, Ducati Corse C4 tweedelig en Ducati Corse C4 Lady tweedelig. Deze zijn nog steeds verkrijgbaar in standaarduitvoeringen, maar alleen via het begeleide, op maat gemaakte bestelproces. Er zijn ook twee modellen in hoogwaardig kangoeroeleer, die afgelopen december aan de collectie zijn toegevoegd.

Gepersonaliseerde pakken kunnen worden besteld door een ontwerpschets op te slaan en naar de dichtstbijzijnde Ducati dealer te sturen, die de klanten door de volgende stadia heen helpen. Voor niet-standaardmaten is er een optie “op maat” beschikbaar, waarbij een afspraak wordt gemaakt met gespecialiseerd personeel.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen