13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Goed nieuws voor hobbyisten met ruime planning

Iedereen die ooit met een lange termijn restauratie bezig is geweest, weet hoe snel je de schorsing van je motor vergeet te verlengen. Alsof het elke maand nieuw jaar is… Vergeet je die schorsing te verlengen moet je weer betalen voor zaken als wegenbelasting. Gelukkig is er goed nieuws op dit gebied. Met ingang van 3 januari 2019 kun je je motor (of ander voertuig) ook voor een periode van twee of drie jaar schorsen. De schorsing hoeft dan dus niet meer ieder jaar te worden verlengd. 

Een schorsing kan natuurlijk altijd worden verlengd natuurlijk, zelfs al vanaf zes weken voor de einddatum. Let wel even op! Bij schorsing wordt de wegenbelasting automatisch gestopt, maar dat geldt niet voor je verzekering.

Foto: ANP

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen