Goed nieuws voor hobbyisten met ruime planning

Iedereen die ooit met een lange termijn restauratie bezig is geweest, weet hoe snel je de schorsing van je motor vergeet te verlengen. Alsof het elke maand nieuw jaar is… Vergeet je die schorsing te verlengen moet je weer betalen voor zaken als wegenbelasting. Gelukkig is er goed nieuws op dit gebied. Met ingang van 3 januari 2019 kun je je motor (of ander voertuig) ook voor een periode van twee of drie jaar schorsen. De schorsing hoeft dan dus niet meer ieder jaar te worden verlengd. 

Een schorsing kan natuurlijk altijd worden verlengd natuurlijk, zelfs al vanaf zes weken voor de einddatum. Let wel even op! Bij schorsing wordt de wegenbelasting automatisch gestopt, maar dat geldt niet voor je verzekering.

Foto: ANP

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.