woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati Superbike kaarten

Eind april zal het officiële Ducati fabrieksteam aan de start verschijnen van het World Superbike Championship in Assen. De rijders van het 2017 Aruba.it Racing – Ducati Superbike team Chaz Davies en Marco Melandri zullen de strijd aangaan voor de podiumplaatsen tijdens de 4e ronde van het WK Superbike. Het WK Superbike in Assen is hét evenement voor motorsportliefhebbers en staat garant voor een weekend vol spanning, spektakel en gezelligheid in Ducati sfeer.

Ducati biedt Superbike kaarten aan waarmee u drie dagen toegang heeft tot de paddock en alle tribunes. Ducati eigenaren kunnen hun motor parkeren op de exclusieve Ducati parking op de paddock en gebruik maken van de garderobe voor al hun motorspullen.

De Ducati Superbike kaart is geldig vanaf vrijdag 28 april tot en met zondag 30 april 2017 en biedt u de volgende voordelen:

·         Toegang tot alle tribunes, waaronder de hoofdtribune en de Geert Timmer tribune

·         Uitzicht op grote videowalls waardoor u niets van de races hoeft te missen

·         Toegang tot de paddock van de Superbike teams

·         Exclusieve Ducati parking op de paddock. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor Ducati motoren*

·         Toegang tot het Ducati terras, met de gehele dag gratis koffie*

·         Een auto parkeerkaart voor de VIP parking, mocht u niet met uw Ducati komen

·         Handtekeningsessie met de Ducati coureurs op de Ducati parking op zondag 

·         Een bewaakte garderobe voor al uw motorspullen*

·         Ducati keycord voor uw weekendpas

*Beschikbaar op de zaterdag en zondag

Net als vorig jaar zijn de kaarten aantrekkelijk geprijsd, zodat iedereen het Superbike Assen in Ducati sfeer kan meemaken. Voor € 80 per persoon ontvangt u een Ducati Superbike kaart waarmee u 3 dagen lang kunt genieten van alle actie. Desmo Owners Club leden betalen voor dit ticket € 70. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang. Geniet samen met alle andere motorsportliefhebbers van dit unieke evenement.

Ga naar Ducati.nl download het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld naar info@ducati.nl.

Wij hopen u te ontmoeten in Assen voor een fantastisch raceweekend!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen