dinsdag 23 april 2024

Ducati terug in de Classics

Herinner je jezelf de Ducati SportClassic nog? Ducati komt nu opnieuw met een retro-model, ditmaal is het de Ducati Scrambler die nieuw leven wordt ingeblazen. En nee, dit weten we niet door een spy-shot of andere raadselachtige ingeving, maar Ducati heeft het model officieel aangekondigd. Op deze site proberen ze ons zelfs warm te laten lopen voor de Scrambler, al liepen we al warm toen dit ontwikkelingsmodel werd gespot.

Over een paar maanden zal Ducati de Scrambler geheel onthullen, pas volgend jaar zal het nieuwe model de showrooms bereiken. Het is natuurlijk een knipoog naar de Scrambler die tussen 1962 en 1974 is geproduceerd. Niet meer dan een knipoog, want waar de Scrambler in die jaren als eencilinder op de markt kwam, zal het nieuwe model een tweecilinder ontvangen zoals we ‘m al uit de Monster-serie kennen. Verder zal het een motorfiets zijn zoals een Scrambler dat behoort te zijn: kaal en sober, met een klassieke uitstraling.

We wachten rustig af…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen