maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati Touring-maand

100.000 kilometer afgelegd, 217 landen doorkruist en vijf continenten gezien. Dat was de bijzondere reis van Paolo Pirozzi en zijn Multistrada 1200. Om dit te vieren houdt Ducati van donderdag 1 tot en met vrijdag 30 september de Ducati Touring Month.

Bij aanschaf van een Multistrada 1200 ontvang je een navigatiesysteem of een derde jaar garantie of een topkoffer. Daarnaast ontvang je bij aankoop van twee artikelen uit de Ducati kleding- of merchandise lijn vijftig procent korting op het laagst geprijsde artikel. Ook kun je profiteren van een speciale Ducati Finance-actie.

Op www.ducati.nl staat alle informatie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen