Ducati Touring-maand

100.000 kilometer afgelegd, 217 landen doorkruist en vijf continenten gezien. Dat was de bijzondere reis van Paolo Pirozzi en zijn Multistrada 1200. Om dit te vieren houdt Ducati van donderdag 1 tot en met vrijdag 30 september de Ducati Touring Month.

Bij aanschaf van een Multistrada 1200 ontvang je een navigatiesysteem of een derde jaar garantie of een topkoffer. Daarnaast ontvang je bij aankoop van twee artikelen uit de Ducati kleding- of merchandise lijn vijftig procent korting op het laagst geprijsde artikel. Ook kun je profiteren van een speciale Ducati Finance-actie.

Op www.ducati.nl staat alle informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?