Film > The World’s Most Travelled Vehicle

Het Australische echtpaar Peter en Kay Forwood is speciaal naar Nederland gekomen voor een interview met Reismotor.nl. Aan het eind van het uur durende interview werd gevraagd om in twee minuten op de wereldkaart aan te geven hoe ze vanaf 1996 waren gereden. Foutje! Kijk en luister naar wat dit beroemde Australische echtpaar heeft gedaan met hun Harley Davidson Electra Glide die nu officieel te boek staat als The World's Most Travelled Vehicle. Binnenkort volgt het interview.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?