13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Ducati WDW in aankomst

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naarredactie@www.motor.nl.

 

Drie dagen vol desmodromische passie staan u te wachten tijdens wat nu al de meest spectaculaire editie tot nu toe belooft te worden!   

Langs de Romagna Riviera worden voorbereidingen getroffen om de talloze Ducatisti en motorliefhebbers te verwelkomen voor het grootste Ducati evenement van het jaar, WDW2014, dat van 18 t/m 20 juli wordt gehouden op het Misano World Circuit Marco Simoncelli. Geniet van een voorproefje van een paar van de activiteiten die we voor u organiseren en als u dat nog niet hebt gedaan: reserveer nu uw toegangsbewijs en bereid u voor op drie dagen vol onvergetelijke desmodromische passie!
 
Circuitsessies 
Tijdens WDW zal het legendarische Misano World Circuit Marco Simoncelli open zijn voor een aantal circuitsessies zodat u kunt ervaren hoe het is om op een internationaal circuit te racen! Er wordt binnenkort een online reserveringsservice geopend, dus zorg dat u deze kans niet mist!
 
Diavel dragrace: de strijd der kampioenen 
Stelt u zich de Misano-startgrid voor. De 400 meter lange baan. Stelt u zich voor hoe de wereldberoemde rijders klaar staan om de strijd aan te gaan in een race op Diavel Carbon motoren. Bereid u voor op de spannende knock-out- dragrace die WDW in vuur en vlam zal zetten!
 
WDW in de avond 
De avonden bij WDW zijn nog vuriger dan de dagen! Bekijk de drukke avondplanning voor donderdag, vrijdag en zaterdag die u staat te wachten aan de Riviera: er worden allerlei activiteiten georganiseerd in samenwerking met de districten van Misano, Cattolica en Riccione, die klaarstaan om alle Ducatista te verwelkomen!
 
Ducati Garage Contest 
Sinds WDW2002 worden tijdens de Ducati Garage Contest de meesterstukken beloond die door de Ducatisti zelf zijn gemaakt. Ook dit jaar zal de wedstrijd voor de meest fantastische motor weer worden georganiseerd en zal de meest originele twin worden verkozen. Houd uw gereedschap bij de hand, want de uitdaging is begonnen!
 
Ducati Heritage Contest 
De wedstrijd die geschiedenis schreef, is terug tijdens WDW2014! Breng uw historische Ducati mee naar Misano: onder de finalisten zal de ‘Lady’ van WDW worden gekozen en de prijs zal worden uitgereikt door de viervoudig Ducati wereldkampioen Carl Fogarty!
 
Bezoek de Ducati fabriek tijdens WDW2014 
Tijdens WDW is het tevens mogelijk om een bezoek te brengen aan de Ducati fabriek waar de poorten nog verder open zullen staan tijdens het evenement! Bekijk de openingstijden en hoe u een rondleiding door de fabriek en het museum kunt boeken in het hart van Borgo Panigale!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen