donderdag 8 juni 2023

Ducati World Premiere 2022: nog drie nieuwe producten

Vanaf donderdag 17 februari zal Ducati nog drie nieuwe producten voor 2022 presenteren. De formule blijft die van de World Premiere Web Series.

Afwezig op de laatste editie van de EICMA, onthulde Ducati negen 2022 modellen via de Ducati World Premiere Web Series-formule die in 2020 werd bedacht op het hoogtepunt van de pandemie.

Producttest: 6 kettingsloten voor motoren getest

De vorige zeven evenementen begonnen met de Panigale V2 Bayliss 1st Champioship 20th Anniversary en gingen verder met de Multistrada V2, de Scrambler Urban Motard en 1100 Tribute PRO, de Multistrada V4 Pikes Peak, de Streetfighter V2 en V4 SP, de Panigale V4 en eindigde met de langverwachte nieuwe DesertX. Negen modellen, naast nieuwigheden en updates. En hier houdt het niet mee op met de 2022 modellen: er volgen er nog drie.

De drie afleveringen waarmee Ducati de presentatie van het 2022-gamma zal besluiten, zijn te zien op

  • donderdag 17 februari
  • donderdag 3 maart
  • donderdag 10 maart, steeds om 16 uur, op de Ducati website en het YouTube kanaal.

Deze methode van online presentatie maakt deel uit van het digitale project waarmee Ducati experimenteert met nieuwe vormen van interactie met het publiek over de hele wereld. De afleveringen worden uitgezonden met ondertiteling in zes talen (Italiaans, Engels, Duits, Frans, Spaans en Japans) en genereerden in de periode tussen september en december ongeveer vijf miljoen sessies op de website en meer dan 80 miljoen impressies op de verschillende sociale kanalen van Ducati.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image