donderdag 28 maart 2024

Ducati Zaltbommel heeft nieuwe eigenaar

De enige officiële Ducati Store van ons kleine landje zit in Zaltbommel, en die Gelderse motorzaak wisselt nu van eigenaar. Hans van der Heijden junior, zoon van Ducati Zaltbommel-oprichter Hans van der Heijden senior, draagt het stokje over aan Ronald van Vliet.

Eigenaar Van der Heijden junior doet Ducati Zaltbommel van de hand om een prettige reden; hij heeft te veel werk. In 2008 naam hij de zaak van zijn vader over en opende gelijktijdig een Ducati-verhuur in Spanje, en net dat laatste geeft nu de doorslag. Zaken op het Iberisch schiereiland gaan namelijk zo goed, dat hij moet kiezen tussen de zaak in Spanje of die in Nederland. Een potentiele nieuwe eigenaar werd gevonden in Ronald van Vliet, die meteen een goed gevoel achterliet bij Van der Heijden. Zo goed dat per 1 juni aanstaande de zaak dus in handen van Van Vliet komt.

Ronald van Vliet (46) is overigens geen onbekende naam in Ducati-kringen, want de ondernemer uit Woerden komt al sinds 2002 uit in diverse raceklasses met het Racing4Fun-team, met deelnames aan onder meer de Ducati Club Races en de 3D Cup, dus Ducati’s zijn hem absoluut niet vreemd.

Van Vliet wil graag de passie en beleving die bij het merk Ducati horen voor nog meer mensen voelbaar maken, en dat gaat hij dus doen in dat kleine stukje Italië in Zaltbommel.

Foto: Ducati Zaltbommel

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen