Ducati Zaltbommel heeft nieuwe eigenaar

De enige officiële Ducati Store van ons kleine landje zit in Zaltbommel, en die Gelderse motorzaak wisselt nu van eigenaar. Hans van der Heijden junior, zoon van Ducati Zaltbommel-oprichter Hans van der Heijden senior, draagt het stokje over aan Ronald van Vliet.

Eigenaar Van der Heijden junior doet Ducati Zaltbommel van de hand om een prettige reden; hij heeft te veel werk. In 2008 naam hij de zaak van zijn vader over en opende gelijktijdig een Ducati-verhuur in Spanje, en net dat laatste geeft nu de doorslag. Zaken op het Iberisch schiereiland gaan namelijk zo goed, dat hij moet kiezen tussen de zaak in Spanje of die in Nederland. Een potentiele nieuwe eigenaar werd gevonden in Ronald van Vliet, die meteen een goed gevoel achterliet bij Van der Heijden. Zo goed dat per 1 juni aanstaande de zaak dus in handen van Van Vliet komt.

Ronald van Vliet (46) is overigens geen onbekende naam in Ducati-kringen, want de ondernemer uit Woerden komt al sinds 2002 uit in diverse raceklasses met het Racing4Fun-team, met deelnames aan onder meer de Ducati Club Races en de 3D Cup, dus Ducati’s zijn hem absoluut niet vreemd.

Van Vliet wil graag de passie en beleving die bij het merk Ducati horen voor nog meer mensen voelbaar maken, en dat gaat hij dus doen in dat kleine stukje Italië in Zaltbommel.

Foto: Ducati Zaltbommel

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?