13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati Zaltbommel pakt uit

Ja, black friday overleefd? Lang in de rij staan en dan ineens moeten rennen voor je leven om de beste koopjes weg te snaaien voor andermans neus. Dat kan toch ook wel anders?

Zeker, dat zien we wel bij Ducati Zaltbommel. In plaats van Black Friday vieren zij Red December: een hele maand interessante aanbiedingen in plaats van één dag. Zo helpen ze je in ieder geval alvast lekker de motoronvriendelijke winter door.

Er is een heus schema gemaakt waardoor je iedere week kan proifteren van verschillende acties. Per week gelden er bijvoorbeeld Occasionacties. Koop je een tweedehands Panigale, Multistrada, Monster 1200 of nieuwe Scrambler in de juiste week dan krijg je er leuke kerstcadeautjes bij voor geen cent extra. Het verschilt per week maar het presentje kan een TomTom-navigatiesysteem zijn of een Sena communicatieset. 

In de week van 17 tot en met 22 december worden overigens ook de eerste 2019-modellen verwacht. Mooi moment om alvast te gaan proefzitten!

Los van de weekacties kun je op kleding kortingstickers tot maximaal 50 procent vinden, krijg je een attentie bij besteding van meer dan 250 euro en geldt de Winter Ophaalactie waarbij je Ducati thuis opgepikt wordt voor een grote beurt. Natuurlijk wordt hij ook weer thuisgebracht, wel zo fijn!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen