Vrijdagfilm 2 > Stoner op 2012 Honda

Dat Casey Stoner met de 2012 Honda ging testen, was geen verrassing. Dat hij na afloop heel erg tevreden was al helemaal niet. Maar toch hebben die Japanners ons mooi weten te verrassen. Hoe? Door onderstaande film. Honda had het hier in het verleden niet zo op. Gelukkig is dat door welke reden dan ook veranderd. En daar genieten wij mooi van. Goed weekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?