13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati’s kiek’n

Hoewel de vooruitzichten (alweer) sneeuw voorspellen, is het potverdikkie alweer half maart en tijd toch echt eens met het nieuwe motorseizoen te beginnen. Ducati heeft voor aanstaande vrijdag 16 en zaterdag 17 maart haar ‘Start of Season 2018’ gepland en steekt daarmee de vinger op naar de weergoden die daarmee hopelijk eindelijk de hint zullen snappen.

TESTRIJDEN
Alle officiële dealers houden open huis en bieden je de mogelijkheid de nieuwste modellen aan de tand te voelen. Dit zijn: Monster – Diavel/XDiavel – Multistrada – SuperSport – Hypermotard – Panigale – Scrambler 800 cc Desert Sled in nieuwe kleuren.
En als we je een tip mogen geven: vrijdag biedt vooralsnog nog de hoogste temperaturen en de minste kans op sneeuw…

RONDKIJKEN
Tijdens Ducati’s Start of Season biedt Ducati speciale aanbiedingen en heb je de gelegenheid de laatste accessoires en nieuwste stukken in de kledinglijn te bekijken en natuurlijk lekker in de showroom te neuzen. Het is alleen nog even wachten op de Scrambler 1100. Die zal pas vanaf eind maart / begin april bij de Ducati-dealer te zien zijn. Beetje ongelukkig gepland, maar het hoort ook wel een beetje bij Italianen, nietwaar?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen