Ducati’s nieuwe fiets

Ducati heeft een nieuwe Scrambler in zijn assortiment. Maar deze fiets is heel iets anders dan we van de Italianen gewend zijn: het is namelijk daadwerkelijk een fiets. Samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsen met trapondersteuning – Italwin – werd de fiets ontwikkeld.

Scrambler was vroeger een synoniem voor wat we nu allroad noemen; Met een scrambler kwam je overal. Zo ook met deze mountainbike die het Scrambler-logo draagt. De elektrische hulpmotor werkt tot 25 km/u mee en de 36 volt Li-Ion-accu heb je in minder dan zes uur weer helemaal opgeladen. Met (naar het lijkt) leren handvaten en het Scrambler-logo op de accu in het frame is dit voor eenieder die fan is van de Italiaanse motoren een leuk hebbeding.  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.