zaterdag 20 april 2024

Ducati’s nieuwe fiets

Ducati heeft een nieuwe Scrambler in zijn assortiment. Maar deze fiets is heel iets anders dan we van de Italianen gewend zijn: het is namelijk daadwerkelijk een fiets. Samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsen met trapondersteuning – Italwin – werd de fiets ontwikkeld.

Scrambler was vroeger een synoniem voor wat we nu allroad noemen; Met een scrambler kwam je overal. Zo ook met deze mountainbike die het Scrambler-logo draagt. De elektrische hulpmotor werkt tot 25 km/u mee en de 36 volt Li-Ion-accu heb je in minder dan zes uur weer helemaal opgeladen. Met (naar het lijkt) leren handvaten en het Scrambler-logo op de accu in het frame is dit voor eenieder die fan is van de Italiaanse motoren een leuk hebbeding.  

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen