Wie bouwt de mooiste Scrambler?

Al een tijdje zijn Ducati-dealers van over de hele wereld bezig om de mooiste Scrambler te bouwen. In september sloot de inschrijving en nu, twee maanden later, zijn de eerste custom Scramblers af. Foto’s van deze unieke ontwerpen zijn te zien op het Instagram-account van de Custom Rumble wedstrijd. Door een ‘like’ te geven bepaald het publiek welke creaties de wedstrijd uiteindelijk zouden kunnen winnen. Voor ieder continent wordt er namelijk een winnaar gekozen. Uiteindelijk wordt er uit deze zes creaties een winnaar gekozen.

Ook Nederland dingt mee naar de prijzen. Affetto uit Nederasselt, Moto Puro uit Nuenen en Motortoer uit Amsterdam zijn bezig met het onder handen nemen van een Scrambler. Benieuwd naar hun voortgang, of wil je de andere inzendingen bekijken? Volg dan de speciale wedstrijdpagina van Ducati. Klik daarvoor hier.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.