Duizend verkeersboetes in een paar uurtjes

In Den Haag wordt achter het station momenteel aan de weg gewerkt. Op de tweebaans-Lekstraat heeft de politie deze week één ochtend gecontroleerd op de maximumsnelheid, die daar momenteel 30 kilometer per uur is. Het resultaat: de helft van de verkeersdeelnemers werd beboet, en dat waren er ruim duizend.

Niet eerder heeft de politie in Den Haag zo’n ‘succesvolle’ handhavingsactie gehad. Er is dan ook aangekondigd dat er de komende weken vaker gecontroleerd wordt. Volgens de politie voelen de wegwerkers zich onveilig, en dat is natuurlijk een geldige reden om er te gaan staan. Verkeersdeelnemers die zijn bekeurd vinden echter dat de limiet van dertig kilometer per uur niet reëel is.

Bron: Omroep West

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.