vrijdag 19 april 2024

Duizend verkeersboetes in een paar uurtjes

In Den Haag wordt achter het station momenteel aan de weg gewerkt. Op de tweebaans-Lekstraat heeft de politie deze week één ochtend gecontroleerd op de maximumsnelheid, die daar momenteel 30 kilometer per uur is. Het resultaat: de helft van de verkeersdeelnemers werd beboet, en dat waren er ruim duizend.

Niet eerder heeft de politie in Den Haag zo’n ‘succesvolle’ handhavingsactie gehad. Er is dan ook aangekondigd dat er de komende weken vaker gecontroleerd wordt. Volgens de politie voelen de wegwerkers zich onveilig, en dat is natuurlijk een geldige reden om er te gaan staan. Verkeersdeelnemers die zijn bekeurd vinden echter dat de limiet van dertig kilometer per uur niet reëel is.

Bron: Omroep West

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen