Duizenden Harley’s gezegend

Paus Franciscus zegende afgelopen zondag letterlijk duizenden Harley-Davidson-motoren, samen met hun berijders. Dit deed de Paus terwijl hij, onder het luide geronk van V-Twin-motoren, zijn weg baande door het massaal toegestroomde publiek in Vaticaanstad. En dat allemaal vanwege het 110-jarig jubileumfeest van Harley-Davidson in Rome. Het vierdaagse feest kwam zondag tot een eind met een avond vol muziek en entertainment in de haven van Ostia in Rome.

Het echte jubileumfeest vindt overigens plaats in de thuisstad van het Amerikaans bedrijf: Milwaukee. Deze viering is in het laatste weekend van augustus. Meer informatie over de Harley-Davidson 110th Anniversary is te vinden op http://110.harley-davidson.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?