Dunlop komt met Brandstof Actie

De brandstofprijzen rijzen momenteel de pan uit, echter willen we wel allemaal natuurlijk blijven motorrijden. Om je de komende maanden een beetje tegemoet te komen, lanceert Dunlop een speciale Brandstof Actie. Bij aankoop van een set (voor- en achterband) van SportSmart, Qualifier II, RoadSmart II of Trailmax TR 91 ontvang je een gratis brandstofpas ter waarde van 20 euro! Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2012 dus je hebt nog even.

De actie loopt uitsluitend via de Dunlop Confident dealers. Tijdens de TT in Assen zal er op de speciale Dunlop stand achter de hoofdtribune gewezen worden op de actie door een zeer aantrekkelijke Dunlop dame! Hatjee! Alle informatie is te vinden op dunlop.hocoparts.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.