maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dunlop komt met Brandstof Actie

De brandstofprijzen rijzen momenteel de pan uit, echter willen we wel allemaal natuurlijk blijven motorrijden. Om je de komende maanden een beetje tegemoet te komen, lanceert Dunlop een speciale Brandstof Actie. Bij aankoop van een set (voor- en achterband) van SportSmart, Qualifier II, RoadSmart II of Trailmax TR 91 ontvang je een gratis brandstofpas ter waarde van 20 euro! Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2012 dus je hebt nog even.

De actie loopt uitsluitend via de Dunlop Confident dealers. Tijdens de TT in Assen zal er op de speciale Dunlop stand achter de hoofdtribune gewezen worden op de actie door een zeer aantrekkelijke Dunlop dame! Hatjee! Alle informatie is te vinden op dunlop.hocoparts.com.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen